top of page
Vi är Seven Seven Ultra

Community Centered Long Distance Running

Familjen är en av livets hörnstenar. Det är en styrka att vara bekväm med ensamhet, men människan blir galen utan ett sammanhang. 

 

Om du lockas av ultralöpning är det här en trygg språngbräda på din väg ut i det okända.​ Det här är en av Sveriges mest tillgängliga och inbjudande ultra-distanstävlingar i löpning.

I konceptet som gör ultralöpning tillgängligt för alla springer du sju varv på en sju kilometer lång bana. Likt ett Backyard Ultra startar ett nytt varv varje timme, men där ett Backyard Ultra bjuder in dig till det okända så hittar du här fasta ramar med en definierad distans och en definitiv sluttid. Evenemanget pågår mellan 09:00 och 16:00 och bjuder på 7 starter och 7 målgångar.

Har du tid kvar mellan varven spenderar du den i varvnings-området tillsammans med alla andra deltagare. Ni blir omhändertagna med all service som tänkas kan. Energi i alla dess former, Musik, Avslappning, Gemenskap eller Avskildhet. Det finns gott om plats för att hitta ditt egna hörn att breda ut dig på, om du vill det. I vår bemannade väskförvaring kan du hämta och lämna din väska hur många gånger du vill, det är alltså fullt möjligt med ett ombyte/varv om du så vill.

Segraren utses med hjälp av ett sinnrikt poängsystem. Alla löpare får poäng för sin tid, på alla varv, relativt vinnartiden, på alla varv. Den löpare med högst sammanlagd poäng efter sju genomförda varv firas som segrare. Dessutom delar vi ut riktigt fina priser från våra samarbetspartners. Inte nog med det, alla löpare serveras en väl avvägd måltid samt en medalj efter målgång.
 

Longing for Community?  Let's run along side.

bottom of page