Vi är Seven Seven Ultra, en sjusärdeles upplevelse. 

Familjen är en av hörnstenarna i människans liv. 

Det är en styrka att vara bekväm med ensamhet, men människan blir galen utan ett sammanhang. 

Har du ingen familj? Vi finns här för dig! 

Longing for Community?  Lets run along side.

Det här är en av Sveriges kortaste och mest tillgängliga ultradistanstävlingar i löpning.

I Konceptet som gör ultralöpning tillgängligt för alla springer du sju varv på en sjukilometersbana. Likt ett backyardultra startar ett nytt varv varje timme, men där ett backyardultra bjuder in dig till det okända så hittar du här fasta ramar med en definierad distans och en definitiv sluttid. Evenemanget pågår mellan 09:00 och 16:00 och bjuder på 7 starter och 7 målgångar.

Har du tid kvar mellan varven spenderar du den i varvningsområdet tillsammans med alla andra deltagare. Ni blir omhändertagna med all service som drömmas kan. Energi i alla dess former, musik, bänkar och och avskildhet. Det finns gott om plats för att hitta ditt egna hörn att breda ut dig på, om du vill. I vår bemannad väskförvaring kan du hämta och lämna din väska hur många gånger du vill, det är alltså fullt möjligt med ett ombyte/varv om du så vill.

Segraren utses med hjälp av ett sinnrikt poängsystem, ju bättre placering desto högre poäng. Den löpare med högst sammanlagd poäng efter sju genomförda varv firas som segrare. Dessutom delar vi ut riktigt fina priser från våra samarbetspartners. Inte nog med det, alla löpare serveras en väl avvägd måltid samt en medalj efter målgång.
 

Om du lockas av ultralöpning är det här en trygg språngbräda på din väg ut i det okända. Allt du behöver ha med dig är dina löparskor och kläder.

Under 2021 kommer Seven Seven Ultra genomföras tre gånger i form av en serie där man har möjlighet att hämta hem en totalseger.

Vi följer FHM:s rekommendationer och inga evenemang kommer att genomföras utan tillstånd från myndigheterna. Full återbetalning av startavgifterna kommer att ske om vi hindras att genomföra eventet på grund av restriktioner.

Seven Seven 2020_046_Low.JPG
Seven Seven 2020_071_Low.JPG