Vi är Seven Seven Ultra, en sjusärdeles upplevelse. 

Välkommen till vårt koncept som gör ultralöpning tillgängligt för alla. Här springer du sju varv på en sjukilometersbana där ett nytt varv startar varje timme, likt ett backyardultra. 7 starter och 7 målgångar. Evenemanget pågår mellan 09:00 och 16:00 

 

Tiden mellan varven spenderar du i varvningsområdet tillsammans med alla andra deltagare. Ni blir omhändertagna med all service som kan tänkas behövas. Energi i alla dess former, musik, bänkar och skugga. Det finns gott om plats för att hitta ditt egna hörn att breda ut dig på om du vill. 

Vi har bemannad väskförvaring där du kan hämta och lämna din väska hur många gånger du vill, det är alltså fullt möjligt med ett ombyte/varv om du så vill. 


Segraren utses med hjälp av ett sinnrikt poängsystem, ju bättre placering desto högre poäng! Den löpare med högst sammanlagd poäng efter sju genomförda varv firas som segrare! Dessutom lottar vi ut riktigt fina priser från våra samarbetspartners. Inte nog med det, alla löpare serveras en väl avvägd måltid samt en medalj efter målgång.

Om du är nyfiken på ultralöpning så får du här chansen att prova med all service tillgänglig, allt du behöver ha med dig är dina löparskor och kläder.

Under 2021 kommer Seven Seven Ultra genomföras tre gånger i form av en serie där man har möjlighet att hämta hem en totalseger.

© 2020 by Seven Seven Ultra.